CalServ Project

Το CalServ Project είναι για την ώρα αρκετές σκέψεις (thanx evris!) και μερικά σκόρπια κομάτια κώδικα. Στόχος είναι (μάλλον) να δημιουργηθεί μία υπηρεσία που θα προσφέρει υπηρεσίες ημερολογίου σε sites. Πχ. ποιός γιορτάζει σήμερα, αν είναι αργία ή όχι κ.λ.

Για την ώρα υπάρχει τίποτα… Σχεδόν τίποτα, γιατί χθές έφτιαξα μία function σε PHP που υπολογίζει πότε είναι το Πάσχα (Ορθόδοξο) [function orthodox_easter()].

Έφτιαξα ένα μικρό demo για το πώς μπορεί να “υπολογίζεται” το εορτολόγιο ενός έτους… Δεν είναι καλογραμμένο, αλλά δουλεύει, αλλά είναι πολύ βαρύ για “production-level” server. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει: [CalServ_misc_files]. (Σημ.: Τεράστιο μέρος του demo βασίζεται στην δουλειά του Κυριάκου Σκαρίβα για το (BSD) calendar που βρήκα εδώ

  • Posted on 2003-10-20 17:10
  • under Uncategorized and tagged as .
  • permalink

4 Responses to CalServ Project

  1. Anonymous says:

    Πηρα ηδη
    τη συναρτηση, θα την ενσωματωσω στο gourmet calendar και αν σε ενδιαφερει σου δινω πισω τις γιορτες (οπου γιορτες οι πραγματικες Αννα κλπ και οχι οι ορθοδοξες: Αγιας, Οσιας, Γεννηση κλπ). Σαν επομενο task σου αναθετω την ευρεση των επετειων, των κινητων εορτων (των συσχετιζομενων με το Πασχα) και των περιοδων νηστειων (αν μαλιστα ηξερες και τι τυπου νηστεια ειναι η καθε περιοδος: απο ψαρι, απο ολα, μονο το ταδε κλπ), το gourmet θα σε ευγνομωνουσε!

  2. Anonymous says:

    mini demo
    Δες το [CalServ_misc_files]…